Benvinguts germanes i germans!

   
Inaugurem avui, en les proximitats del solstici d’estiu, aquest blog de la Gran Lògia de Pirene en el qual anirem efectuant presentacions de les nostres activitats com una obediència seguidora del Ritu Modern o Francès, estrictament catalana que compartim els valors republicans i amb presencia en l’actualitat al Barcelonès, el Baix Llobregat, l’Empordà i la Catalunya Nord amb vocació d’arribar arreu dels Països Catalans. Ens considerem també seguidors de l’humanisme llibertari i defensem els valors d’una ètica universal sense interferències teistes. Des d’ara benvinguts a totes i tots!

Salut en els tres punts del triangle.

2 respostes a «Benvinguts germanes i germans!»

 1. É com um misto de surpresa e imensa alegria que tomei conhecimento da existência da vossa obediência, onde trabalham maçons, libertários, anarquistas ( e vice versa). Vou passar a visitar com regularidade a vossa página virtual. De Portugal para a Catalunha partilho com todos o Triplo Abraço Fraterno que nos caracteriza.

  1. Benvolgut germà Pedro,
   En primer lloc vull demanar-te perdó de no respondre abans; Hem estat un temps amb el blog sense un correcte funcionament.
   En aquest breu missatge només he de dir-te que estem molt contents de prendre contacte amb tu, i que estem a la teva disposició per fer tots els treballs que puguem fer en comú.
   Una forta, molt forta TAF.

Deixa un comentari